A Prestige Sapphire Llc. külföldi ingatlanok értékesítésével és az ezekhez kapcsolódó befektetési tanácsadással foglalkozik két fő területen: Miami-ban (USA,Florida) és Dél Spanyolországban (Costa Blanca, Costa Cálida).

Cégünk - elődje a Mitropa Us. referenciáival - több, mint 20 éves tapasztalatát hasznosítva szeretné európai szinten segíteni és bonyolítani az ingatlanok értékesítését, bérbeadását, hasznosítását.

A terület és partnerválasztás fő szempontjai közé tartozott a megbízhatóság, mediterrán éghajlati adottságok, a kiváló minőségű épületek.

Partnereink nemzetközileg is elismert, kiváló referenciákkal rendelkező fejlesztők, ami garanciát nyújt a befektetés biztonságát illetően, mind a minőség, mind az értékállóság tekintetében.

Cégünk koncepciója szerint csak kiemelkedő fejlesztőkkel dolgozunk és kizárólag új építésű lakásokat közvetítünk. Ez a konstrukció lehetőséget biztosít az egyik legfontabb befektetési formához való hozzájutáshoz: be lehet kapcsolódni még épülő ingatlanok vásárlásába, így a kezdeti szakaszban bevezető áron, lényegesen a piaci ár alatt lehet ingatlanhoz jutni. Csak azzal, hogy az ingatlan elkészül, minimális tőkebefektetéssel, azonnali értékesítés esetén jelentős profithoz lehet jutni.

Befektetési szempontból ezen kívül rendkívüli jelentősége van a készen lévő ingatlanok értéknövekedésének, ami átlagos esetben évi 7-12 százalék, területtől és ingatlantól függően.

Ezt támogatják a kitűnő hitelfeltételek: a vásárolt ingatlan értékének megfelelően, a spanyol és amerikai bankok -kizárólag a vásárolt ingatlan fedezete mellett- a vételár 50-70%-át folyósítják, külföldiek számára is.

A befektetéseket támogatják - az éghajlatra különös tekintettel -a hosszú és rövid távú bérbeadási lehetőségek. Ezekből kiemelkednek a hotelprogrammal működő tengerparti apartmanházakban vagy üzleti negyedekben épülő lakások.

A megtérülési idő tapasztalatunk szerint átlagosan 5-7 év tartós bérbeadás esetén, hitelfelvételtől függően az eddigi kalkulációk és tervek alapján. Az ingatlanok megvásárlásával, fenntartásával, működésével kapcsolatos költségekről, díjakról, árakról személyesen tudunk tájékoztatást adni a kiválasztott ingatlan vonatkozásában.

A Prestige Sapphire Llc. biztosítja a teljes körű ügyintézést ingatlanvásárlás esetén: mind az Egyesült Államokban, mind Spanyolországban kiváló magyar nyelvű szakértők tudják segíteni mind a jogi, adózási, mind könyvelési kérdésekben.

Prestige Sapphire Llc.
Dr. Czibere Ilona

 
Prestige Sapphire
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram