Beach Avenue

Méret: 88 - 99 m2

fürdőszobák száma: 2

hálószobák száma: 2-3

 

A Beach Avenue luxus lakópark elhelyezkedését tekintve 10 percre található Alicante belvárosától és 5 perc sétára az Arenales del Sol, a Costa Blanca egyik leggyönyörűbb homokos tengerpartjától.

A közelben számtalan hangulatos étterem, tapas bár és bevásárló központ található, családias mégis belvárosi hangulatban.

A lakópark átadása júniusra tehető, még bevezető áron lehet hozzájutni ingatlanokhoz.

A projekt 30 ingatlanból áll 2 blokkra osztva, ezeket mediterrán kert öleli körül és mind 3 emeletesek. Minden blokkhoz nagy medence tartozik.

Az alsó szinten lévő ingatlanokhoz kert tartozik, az első emeletiekhez terasz, ezek a medencére néznek. A felső szinten lévő penthouse-okhoz hatalmas napozóterasz tartozik, ami ideális grillezésre, összejövetelek tartására, közülük több lakás a tengerre néző kilátással is rendelkezik.

A lakások luxus kivitelűek, minőségi márvány/gránit burkolattal kerülnek átadásra, kérésre bútorozni is tudják őket. Minden hálószobához gardrób is tartozik. A konyha készen kerül átadásra. A hűtést/fűtést légkondicionálók és a vizes helyiségek padlófűtése biztosítja.

 
Prestige Sapphire
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram