MIAMI, FLORIDA

Régóta hiszünk benne, továbbá a statisztikák is megerősítik, hogy Florida nagyszerű befektetési lehetőségeket kínál. Miamit különösen vonzóvá teszi a befektetők számára a 12 hónapos szezon, a hasznosítási és bérbeadási mutatók szerint is.

A Prestige Sapphire Llc. amerikai partnere, a Gil Dezer vezetése alatt álló Dezer Developments cég kínálatában a luxus ingatlanok (Porsche Design Tower, Residences by Armani/Casa) mellett kisebb projektek is megtalálhatóak családosoknak, kisebb befektetésre vágyóknak. Az árak 400 ezer dollártól indulnak, és egészen 32 millió dollárig emelkednek.

Érdemes megemlíteni a luxus projektek közül a Porsche Design Towert, ahol a technikai részt a Porsche tervezte. Itt a lakóingatlanunkba saját autóinkat üveglift viszi fel, a legkisebb lakásban (ami 300 m2) is 2 kocsinak van hely. Minden teraszhoz külön medence tartozik. Ebben az extravagáns luxusépületben az árak 5 millió dollártól indulnak.

Az elegancia szerelmeseinek ajánlott luxusprojekt a Residences by Armani/Casa, mely óceánparti, minden extrával felszerelt ingatlan teljes belső designját Giorgio Armani tervezte személyesen. Az ingatlanárak itt 3,5 millió dollártól indulnak.

Ki kell emelnünk a fiatalos, pezsgő Hyde Projekteket, mint a Hyde Beach House továbbá a Hyde Midtown amik különböző kiváló befektetési lehetőségekett kínálnak, mint az ingatlanok garantált egész éves bérbeadása hotel program keretében.

Ezekre az óceánparti luxus ingatlanokra jellemző a kiemelt felszereltség: medence, kondi terem, spa, valet-parking, saját mozi, játszóház, saját étterem, bár, pool-bár .

 
Prestige Sapphire
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram